zaterdag 21 april 2018

Een bijzondere dag


Het is donker buiten...de dag is voorbij...een bijzondere dag..vandaag namen we afscheid van Bep ...onvoorstelbaar maar waar. .
Mooie woorden..vele herinneringen ...werden met ons gedeeld..en werden we toegesproken uit naam van Bep......wees even verdrietig..treur even..maar ga verder het leven is te mooi om er niet van te genieten...
Voor een ieder  een "lapje" om te verwerken in een  quilt ..hoe mooi is dit !!
Dus koester ik het mooie stukje stof ..en het lieve speldenkussentje wat ze nog voor me maakte.....en natuurlijk alle mooie momenten die we samen hebben beleefd..


En dan kom ik terug op de eerste foto.. .hoe donker het ook is er is ook altijd een klein puntje licht...
Pakken we de draad weer op en blijven de herinneringen...
Dag Bep........

20 opmerkingen:

Unknown zei

Oh Gerda, ik zit hier met een traan in mijn oog je verhaaltje te lezen. Het is gemakkelijker gezegd om van het leven te genieten dan dat ook werkelijk te doen als net zo’n dierbaar persoon is overleden. Het rauwe verdriet en het gemis moeten eerst bezinken voordat je weer iets genieterigs kunt doen. Het kost tijd en je weet gewoon dat de scherpe randjes gaan verdwijnen. En Bep verdient het gewoon dat je straks met veel plezier terug kijkt op jullie gezamenlijke herinneringen.

Craftluver zei

Auckje heeft het al mooi gezegd. Tijd heelt veel wonden, maar dit soort wonden nooit helemaal! En sommige wonden hebben veeel tijd nodig om een beetje te helen! Heel veel sterkte de komende periode. Het zal moeilijk zijn, en nog wel even blijven, om Bep te moeten missen in jullie dagelijkse quilt + winkel perikelen.

Annelies zei

Gerda, wat een moeilijke tijd. Jullie zullen nog vaak aan haar denken en zo blijft ze bij jullie.
Wat een lief speldenkussen en het stukje stof krijgt vast een mooie plek. Sterkte en een dikke kus in een moeilijke tijd.

Judith zei

Het was een mooie dag, een waardig afscheid waar ze overduidelijk zelf de hand in heeft gehad. Bep heeft een plek in jouw herinneringen die je lekker met je mee draagt!

Berna zei

Een mooi stukje Gerda. Kort maar krachtig, Bep waardig.
Heel veel sterkte. Xx

BezigeBijMirjam zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
quilting Jeannet zei

Mooie wijze woorden Gerda

Marians Quiltblog zei

Mooi verwoord Gerda. Sterkte om dit verlies te verwerken en de draad weer op te pakken.
Koester de herinneringen!

Guusje, zei

Wat een mooie woorden. Wat zullen jullie een verdriet hebben het was zon lieve vrouw. En wat een prachtig gebaar van haar dat lapje is zo speciaal. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe het zal niet makkelijk zijn voor jullie.loeve groet Petra

quiltingmieke zei

Piep hey meid, wat een mooi gebaar van
bep.. een zeer bijzonder lapje dat je kan koesteren.
Ja ruw.. zo ruw voelt het .. in elk verhaal zal ze aanwezig blijven dicht bij je hart
Sterkte
Troostknuffel en stilaan groei je naar dat luchtpuntje maar neem je tijd meid
Knufknuf

Heleni zei

Heel byzonder dat Bep met een lapje afscheid nam. Dat lapje zal het meest kostbaar zijn voor jou.
Nu is er weer een tijdperk voorbij. Zo is het leven, mooi, leuk en gezellig, om dan als een kaartenhuis in te storten door iemand te verliezen waar je van houdt.
Hou het lichtpuntje voor ogen, uiteindelijk zal het groter en groter worden...
Sterkte Gerda voor de komende tijd!

christine zei

Gerda ik wens je heel veel kracht toe o. Door deze periode tekomen. Het gaat je lukken en je moet wel want Bep was ook krachtig daarom konden jullie het zo goéd vinden samen. Kijk vooruit en ga naar dat licht puntje je komt er vanzelf. Lfs Christine

Ineke zei

Gerda, het zal moeilijk zijn, maar "luister"naar de woorden van Bep. Je hebt een mooi blogje geschreven.
Sterkte lieve Gerda

wilma oud zei

Mooi verwoord Gerda en ik wens je heel veel sterkte. Lieve groet Wilma

sylvia zei

Mooie woorden, Gerda. Mooie herinneringen aan een lieve vrouw, vriendin, collega. Wat zullen er veel herinneringen zijn als je straks de winkel binnenstapt. Veel sterkte, lieve meid! Liefs, Syl

Dientje zei

Mooie, kostbare herinneringen die jullie van Bep kregen. Ook de woorden voor jullie. Het zal wel moeilijk zijn om Bep niet meer in de winkel te zien. Heel veel sterkte. Dientje

Ageeth Dorsman zei

Heel mooi en ontroerend verwoord en verbeeld, lieve Gerda, met het lichtpuntje in het donker. Het gemis zal zo voelbaar zijn, vooral als je in de winkel komt, en het zal heel lang duren en misschien altijd blijven. Jullie waren zo lang collega's en, voor zover ik kon zien, een bescheiden, rustig, maar zo professioneel team. Het zal nooit meer hetzelfde zijn...Heel veel sterkte gewenst de komende, moeilijke tijd en hopelijk vind je troost in de dingen en herinneringen, die zij achterliet en krijgt het lapje een liefdevolle bestemming.
Liefs van Ageeth.

Annelein zei

Lieve Gerda,

Ik hoop dat je troost vindt in de lieve wijze woorden van Bep. Hoe bijzonder dat ze zelfs tijdens haar afscheidsceremonie nog dacht aan al die mensen die haar liefde voor het quilten met haar delen... En dan zo'n prachtig speldenkussentje ... om te koesteren samen met alle mooie herinneringen die jij met Bep hebt...

Verder sluit ik mij aan bij de woorden van Ageeth...

Een hele dikke, dikke knuffel,
Willeke

Merian zei

Hoi Gerda,
Het gemis zal nog wel even blijven.
Koester de herinneringen.
Wat een lieve wijze woorden van Bep.
Put daar troost uit.
Wat een mooi speldenkussentje......
Sterkte de komende tijd.

Groetjes Merian

Phyllis zei

Wat zullen jullie haar missen. Zelf vind ik het wat onwerkelijk dat ik haar nooit meer zal zien, in de winkel, op een beurs, tijdens een workshop. Bep, altijd vrolijk, altijd opgewekt, altijd druk bezig. Ik wens jullie allemaal veel sterkte toe, de mooie en leuke herinneringen zullen hopelijk een troost kunnen zijn.